ECCENTRIC 2017

ECCENTRIC 2017

Annulatie Eccentric Fair (27 april tot en met 1 mei 2017)

Met heel veel tegenzin en spijt in het hart moeten wij u meedelen dat de 15e editie van de beurs Eccentric niet zal kunnen doorgaan.. Het voorziene weekend van OLV Hemelvaart komt voor Eccentric te vervallen. Het is voor een Gemeentebestuur geen sinecure om een evenementenkalender te plannen en we hebben daar alle begrip voor. Echter de optie, om het op het 1 mei weekend te organiseren, bleek voor ons geen haalbare kaart en dit wegens overmacht en het afhaken van enkele belangrijke standhouders – zodoende zien wij ons genoodzaakt de editie te verplaatsen naar een verdere datum.

Aan deze exclusieve beurs gaat heel wat voorbereiding vooraf om de bezoekers, sympathisanten en standhouders een unieke beleving te kunnen laten genieten. Dit is voor dit jaar onmogelijk gebleken. Niettemin zijn we enthousiast om van Eccentric 2.0 een spetterend evenement te maken in een vernieuwend kader. Meer nieuws en info omtrent deze editie volgt binnenkort.

De organisatoren wensen zich oprecht te excuseren en danken de exposanten, bezoekers en de Gemeente Knokke-Heist voor het begrip en het vertrouwen.

Exposant worden

Exposant worden

Streeft u net als ECCENTRIC naar stijl, elegantie, raffinement? Dan mogen uw producten of diensten niet ontbreken op ECCENTRIC 2017. U geniet er niet alleen van extra productbranding, u kunt er onderhandelen, zaken doen en uw netwerk uitbreiden.

 

 

Ontdek onze brochure

Adverteren

Adverteren

Het ECCENTRIC-magazine is uitgegroeid tot een collectors item en hanteert de hoogste normen inzake lay-out en druk. Ook voor de 15de editie van ECCENTRIC wordt het magazine, waar alle deelnemers, adverteerders en partners aan bod komen, opnieuw uitgegeven. Als adverteerder neemt u hier een sterk en exclusief imago aan. Het magazine richt zich specifiek tot een topsegment van zakenlui en beslissers.

Het magazine wordt gerealesed tijdens de openingsavond van ECCENTRIC. Het magazine wordt kosteloos aan iedere bezoeker en alle geïnteresseerden meegegeven. Tevens wordt het magazine in verschillende notoire handelszaken (kledingzaken, restaurants e.a.) in Knokke-Heist verdeeld.

Contact
 

Highlights

SHOP LIKE A MOVIE STAR

‘Shop Like A Movie Star’ loopt van 13 maart tot en met 1 mei 2017 in Knokke-Heist. Bij deze Shopping Campagne worden zowel de handelaars als de shoppende klanten in de kijker gezet. Volgende handelszaken uit Knokke-Heist springen samen met ECCENTRIC op de kar om de badplaats een nieuwe boost te geven:

Annie's Reisboetiek - BluplazaBrasserie Du Zoute

Brilcenter - CarltonChanah - Cycles Lampo

Dirk Keurslager - Foto-Video Leurs - Gobert Optics

HästensHet Fruitpaleis - Homarderie - Iduna

ImmaxIndustrys - Kelvik - La Plage

Le Salon Du ZouteLS Fashion - Mer d'Ocre

Myrine Antwerp - Napapijri - New Paris Londres

Peak Performance - Regatta - SandwichSecondo

Sergio Danielli - Slagerij Traiteur Vandycke

State Of Art - Tende KnokkeTraiteur Gilbert

Traiteur Gobert - Turquoise - WESound 

Exposant

Louis Reichman

Sinds 1978 selecteert het Huis Louis Reichman de meest exclusieve en stijlvolle juwelen voor haar klanten.
Discretie, vertrouwen en een persoonlijke benadering zijn waarden die de succesformule vormen van ons huis.
Bezoek ons op ECCENTRIC, waar wij u graag ontvangen en onze nieuwste collecties voorstellen die het resultaat zijn van ultiem vakmanschap en een passie voor diamant.

www.louisreichman.be

Jumeaux

Dit leder is sterk, kleurvast en sensueel bij aanraking.
Werkelijk een genot dat men bij ieder gebruik van de handtas weer als een speciaal gevoel ervaart.
Na jaren gebruik krijgt dit leder een patine die het echter nog meer karakter geeft en het is juist deze patine die het onderscheidt van de goedkopere ledersoorten.

www.jumeaux.be

Exclusive Destinations

Bij Exclusive Destinations kan u terecht voor een zeer uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd aanbod van meer dan 1.000 hotels van dichtbij tot ver weg.

www.exclusive-destinations.be

Hôtels & Préférence

Chaîne hôtelière créée en 2000, Hôtels & Préférence a aujourd'hui plus de 140 adresses remarquables à travers le monde.
La qualité est notre Quintessence première.

www.hotelspreference.com

Knokke-Heist

Knokke-Heist is the place to be. In de bruisende kuststad, waar ondernemingszin steevast gekruid wordt met de juiste dosis charme, komt een koopkrachtig publiek van over de landsgrenzen heen om de nieuwste trends te ontdekken, in stijl te shoppen en gracieus van het leven te proeven.

Ecco La Luna

Op zoek naar de geschikte teambuilding activiteit, seminarie of incentive voor uw bedrijf, vereniging, school of vriendengroep? Op een creatieve, speelse en vaak heel eenvoudige manier zorgen wij ervoor dat iedere deelnemer zich – temidden van zijn/haar collega’s – bloot geeft en zijn/haar persoonlijkheid in de verf zet.

www.eccolaluna.be

 

Group Caves St-Amand

Group Caves St.-Amand is niet alleen bekend van zijn uitstekende wijnkelder, maar biedt tevens een ruime keuze aan cocktails, sterke dranken of mixen aan. Ze hebben dus alles in huis om van uw feest of evenement een groot succes te maken en bouwen graag mee aan het creëren van herinneringen.

www.cavesstamand.be

Aesthetic Solutions

Aesthetic Solutions is een gereputeerd importeur en distributeur voor de benelux van een compleet gamma innovatieve, multifunctionale afslanking- en schoonheidsapparaten en exclusieve huidverbeteringsproducten.

 

www.aesthetic-solutions.be

AL-AL Keukens

AL-AL schenkt bijzondere aandacht aan het functioneel design en de inrichting van keukens op maat. De keuken is immers een leefruimte waar u heel wat uurtjes doorbrengt.

 

www.alal.be

Anneke Coppens

Annake's hobby, fotografie, werd haar passie. Ze bloeide uit tot een fotografe die ervan houdt haar visie op het leven thuis en in de wereld vast te leggen op beelden. Haar werk wordt voorgesteld in verschillende vormen en materialen. Dit maakt het meer een tastbare realisatie dat de fotografie overstijgt.

www.annekecoppens.be

ARTdiVIN

Het uniek 'Box & Bottle' concept: aan de buitenkant een originele handgemaakte of 3D geprinte box gefabriceerd uit een creatief design. Aan de binnenkant een fles premium wijn. Een van de meest prestigieuze producten gemaakt door man en natuur.

www.artdivin.com

All Ways Cruises

Elk jaar ontdekken duizenden klanten nieuwe horizonten over zee of op een rivier. All Ways besteedt bijzondere aandacht aan het respect voor mens en milieu. We willen dat elke klant zowel lichamelijk als geestelijk verrijkt terugkomt van zijn cruise.

www.all-ways.be

Casada

De Power Board is de ideale trainingspartner voor iedereen. Door middel van vibratietraining kan je fit worden.

www.casada.de

Century 21 second home Spain

Net omdat bij de aankoop van een nieuw huis in het buitenland veel meer komt kijken dan bij een aankoop in België vormt het Century 21-team een onmisbare hulp om uw aankoop vlekkeloss te laten verlopen.

www.century21-second-home.be

Colman Watches

Stijl en verschijning zijn de karakteristieken van Colman, een van de toonaangevende juweliers in België. We zijn gepassioneerde verdeler van exclusieve merken in klokken, horloges en juwelen. Ook hebben we onze eigen kwalitatieve herstelwinkel.

www.colman.be

Extensielle

Graag verwelkomen wij u bij Salon Vandeputte.  Met ons jong en gepassioneerd team staan wij klaar om uw ideale kapsel te creeren. Door uw wens met onze kennis te combineren maken wij mensen mooi en gelukkig.

 

www.salonvandeputte.be

Immogra

Immogra is een vastgoedontwikkelaar met 45 jaar ervaring, en meer dan 3500 realisaties. De focus ligt op de ontwikkeling van groepswoningen, appartementen en verkavelingen.

www.immogra.com

Cycles Lampo

Cycles Lampo heeft het allemaal. Een ruim assortiment van verschillende stijlen waar zowel jong als oud aan hun trekken komen. Ga zeker eens een kijkje nemen in hun prachtige toonzaal.

www.cycleslampo.be

Mer d'Ocre

De prachtige accesoires van Mer d'Ocre zijn een must-have voor modebewuste vrouwen!

Mer d'Ocre

Monroe Life

Monroe Life is een nieuw interieurmerk dat zich specialiseert in huiden, schapenvachten en kaarsen. Ze hebben een flagship store in Knokke-Heist maar leveren ook als groothandel.

 

 

www.monroe.life

Nicky Vankets

Beginnend met het ontwerpen van trouwjurken, barstte hij van de creativiteit waardoor nieuwe collecties volgden. De Belgische entertainment industrie merkte hem op en kort hierna begon het jonge talent met het ontwerpen van kledij voor muzikanten en andere beroemdheden.

www.nickyvankets.com

Padré Tequila

Achter Padré Azul staan vrienden die één ding gemeen hebben: hun passie voor tequila!

www.padreazul.com

Pigment Interieur

Door de jaren heen is Pigment uitgegroeid tot een professioneel shildersbedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken en interieur.

www.pigment-interieur.be

Retro Classic Style

Handmade autofabricant. Wij creëren een nieuwe standaard voor mensen die houden van mooie, snelle en krachtige auto's.
Huren/leasing mogelijk in België.

www.rc-s.eu

Sauna Parein

Parein is een luxueuze design privé-sauna, bekroond tot de mooiste van België.

 

www.sauna-parein.be

Triumph

Motorrijden is veel meer dan de motorfiets alleen. Het is een lifestyle. Triump is al van 1902 toonaangevend als motorbouwer.

 

 

www.triumphmotorcycles.be

Tutu Chic

Tutu Chic is een belgisch 'poppy-inspired' merk voor vrouwen. Je kent het waarschijnlijk van het TV-programma Pink Ambition.

www.tutuchic.be

Vavato

Vavato is een high-end, online veilinghuis gespecialiseerd in industriële goederen, overstock en faillisementsgoederen. 
Opgericht in 2015 door drie enthousiaste ondernemers.

www.vavato.com

X-trend

X-trend heeft zich gespecialiseerd opdat u bij u thuis zorgeloos kunt genieten van de weldaden van een infraroodsauna.
Wij bieden u een aantal uiterst kwalitatieve modellen aan.

www.x-trend.be

Cardok

CARDOK is de oplossing voor ondergronds parkeren; u krijgt een dubbele parkeerplaats, het biedt tevens een grotere beveiliging dan een gesloten garage en het ziet er nog goed uit ook!

 

www.albyco-cardok.be